tag:blogger.com,1999:blog-717545699088204501.post7131563550171008537..comments2024-02-28T15:30:55.614+01:00Comments on Árboles con alma: Abeto Rojo. Pícea. (Picea abies)Pedro Arolahttp://www.blogger.com/profile/12597253714797187997noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-717545699088204501.post-84316889328821087192023-09-26T15:30:23.935+02:002023-09-26T15:30:23.935+02:00Gracias por tan valiosa informaciónGracias por tan valiosa informaciónKoneZionhttps://www.blogger.com/profile/17450453350001145723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-717545699088204501.post-38361906538955123912013-05-14T16:51:42.777+02:002013-05-14T16:51:42.777+02:00Si agafem un pot de vidre i posem un pinya tendra ...Si agafem un pot de vidre i posem un pinya tendra de picea i l'omplim de sucre, veurem com en uns pocs dies el sucre queda moll de la savia. S'utilitza com a sucre pero amb millor olor i gust<br />personalment vaig veure la gent de les mntanyes del Elbrus (Caucas) que u feien així. Sempre que tinc pinyes a l'avast ho faib i pel yogurt o aiguetas va molt be.<br /><br />com tu soc un admirador dels arbres i disfruto molt llegint les teves notes, poesies i sobretot amb les fotos, molt bones<br /><br />moltes graciesClimentsohttps://www.blogger.com/profile/05986451556420174902noreply@blogger.com